Gå til hovedindhold

Odense

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender

Hoteller i Odense

Hvis du er på udkig efter hoteller i Odense samt overnatningsmuligheder i centrum af byen, har First Hotel Grand både beliggenheden og kvaliteten. Hotellet har eksisteret siden 1897 og er dermed en del af Odenses historie og kultur. Med overnatning i centrum af Odense har du en glimrende mulighed for at se på byens mange kulturoplevelser som museer og de mange kendte seværdigheder.

Som den tredjestørste by i Danmark, har Odense et levende udeliv og spændende spisemuligheder i centrum af byen. Jernbanegade, hvor First Hotel Grand ligger, byder på et udvalg af sådanne muligheder. Dertil findes der naturligvis også shoppingmuligheder samt kollektiv transport lige i nærheden af hotellet.

Vores hoteller i Odense

  • facade
    Jernbanegade 18, 5000 Odense
    Book nu!
    First Hotel Grand ligger centralt i Odense. Hotellet går helt tilbage til 1897 og kombinerer den rige historie og klassiske atmosfære med de moderne faciliteter på bedste vis. Med 135 klassiske værelser og konferencefaciliteter for 160 personer er hotellet et godt valg til konferencer, events, forretningsrejsende, aktive weekender og romantiske getaways.

    Start dagen med en udsøgt morgenmad, før du udforsker H.C. Andersens eventyrby. Kom tilbage til hotellet og nyd lækkert smørrebrød eller...