Gå til hovedindhold

Örnsköldsvik

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender

Hotel i Örnsköldsvik

 • Er du på udkig efter hoteller i Örnsköldsviks bymidte, er First Hotel Statt et godt valg. Hotellet ligger ved Stadsträdgården tæt på både Örnsköldsvik lystbådehavn, det populær Paradise vandland og Fjällräven Center - MODO Hockeys hjemmearena. Det charmerende hotel, bygget i 1913, har wellnesscenter med sauna og et mindre konference- og mødelokale med plads til 20 personer.

  Örnsköldsvik (eller Ö-vik, som byen almindeligvis kaldes i folkemunde) er en af de få byer i Sverige, der er opkaldt efter en privatperson, nemlig den tidligere guvernør Per Abraham Örnsköld. Byen er beliggende ved verdensnaturarv-kysten Höga Kusten og er et godt udgangspunkt for smukke naturoplevelser i Nationalparken Skuleskogen en halv times kørsel fra First Hotel i Örnsköldsvik.

Vores hoteller i Örnsköldsvik

 • First Hotel Statt Örnsköldsvik
  Lasarettsgatan 2, 891 33 Örnsköldsvik
  Book værelse
  First Hotel Statt er et klassisk hotel midt i Örnsköldsvik. Hotellet fra 1913 bærer sin gamle historie med stolthed og er med sin centrale beliggenhed nær gæstehavnen et elsket vartegn i Örnsköldsvik. Du sover skønt i et af vores 115 dejlige værelser, og vores konferencelokaler kan rumme op til 80 personer.

  Vores rekreative område med sauna er en værdsat oase efter en dag med møder, shopping eller eventyr langs Höga Kusten. Benyt lejligheden til at vandre, sejle kajak, fiske eller besøge...