Gå til hovedindhold

Skövde

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender

Hoteller og oplevelser i Skövde

  • Der er mange oplevelser i Skövde og omegn. Et af Sveriges bedste eventyrbad, Arena Skövde, ligger i byens centrum, og der er mange flere badeoplevelser i Skandinaviens største vandland, Skara Sommarland, blot 25 minutters kørsel fra First Hotel i Skövde. For den naturinteresserede er smukke Vallevägen en drøm at udforske, gerne til fods eller på cykel. Hvis du besøger Skövde i marts eller april, kan du opleve et helt specielt naturfænomen, nemlig det storslåede skue i Hornborgasjön, når tusindvis af traner danser hvert forår.

    First Hotels har et hotel i Skövde, First Hotel Billingehus. Hotellet ligger i friluftsområdet Billingen, som er officielt Vasaloppscenter for cykling, løb og skiløb. First Hotel Billingehus er et stort aktivitets- og konferencehotel med spa, fitnesscenter, golfbane, privat friluftspool og fantastisk panoramaudsigt over Skövde.

Vores hoteller i Skövde

  • Alphyddevägen, 541 33 Skövde
    Book værelse
    First Hotel Billingehus i Skövde er smukt beliggende på toppen af Billingen og har en vidunderlig panoramaudsigt over byen. Skövde, der ligger for foden af Billingen, bærer på over 600 års historie og er en rig kulturskat. Hotellet tilbyder sammen med de unikke omgivelser et bredt udvalg af underholdning, aktiviteter og konferencemuligheder. Vores udendørspool, 12-huls golfbane og konferencekapacitet på totalt 2200 personer gør det muligt at arrangere mange forskellige typer møder og...