Gå til hovedindhold

Kramfors

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender

Konferencehotel i Kramfors med gratis parkering

  • Leder du efter hotel i Kramfors, så har konferencehotellet First Hotel Kramm en perfekt beliggenhed. Hotellet ligger 300 meter fra rejsecentret Kramfors station og tilbyder konferencelokaler for op til 250 personer i det største lokale. På hotellet findes desuden restaurant og bar, 98 komfortable værelser og gratis parkering.

    Kramfors ligger ved højkysten i den Botniske Bugt og byder derfor på fantastiske naturoplevelser. First Hotel i Kramfors er et godt udgangspunkt hvad enten du vil opleve Höga Kusten-broen, gå på opdagelse i Skuleskogen nationalpark eller fiske i Ångermanälven. Og vil du mærke historiens vingesus, så ligger mindesmærket for Ådalshændelserne i 1931 blot en kort køretur fra vores hotel i Kramfors.

Vores hoteller i Kramfors

  • junior suite
    Torggatan 14, 872 30 Kramfors
    Book værelse
    First Hotel Kramm ligger tæt på Kramfors centrum og er det perfekte udgangspunkt for dagsture til den berømte Höga Kusten-landhævning samt andre naturskønne destinationer. Hotellet er let tilgængeligt, da der er gode bus- og togforbindelser i nærheden. Hotellet ligger også tæt på Höga Kusten lufthavn. Vi tilbyder 98 komfortable hotelværelser og topmoderne mødefaciliteter med plads til op til 200 gæster. I vores restaurant og bar har vi fokus på kvalitet, og vi bruger lokale produkter og en...