Gå til hovedindhold

Ålesund

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender

Hotel i Ålesund centrum

Med sine 50.000 indbyggere er Ålesund den største by i Møre og Romsdal. Byen er kendt for meget, men mange vil måske specielt sætte pris på byens arkitektur og den kendte jugendstil med tårne, spir og klassiske ornamenter på flere af husfacaderne. Leder du efter et hotel i Ålesund centrum, kan First Hotel Atlantica friste med fantastisk udsigt mod fjorden og Sunnmørsalperne.

Hotellet ligger desuden blot 30 meter fra bussterminalen og egner sig derfor særdeles godt til dig, der rejser med kollektivt trafik til Ålesund. Med kun 100 meter til centrum er der heller ikke langt til god mad og drikke samt shoppingmuligheder og forskellige attraktioner. Til dig som er på udkig efter et hotel og overnatning i Ålesund centrum er First Hotel Atlantica det perfekte valg. Vi kan også tilføje, at der er gode muligheder med kollektiv trafik for rejsende, som ønsker hotel i forbindelse med skirejser eller andre oplevelser på bl.a. Strandafjellet.

Nyd gratis morgenmad, WiFi, træningsmuligheder. Vi tilbyder også møderum og konferencelokaler for forretningsrejsende, der ønsker et hotel i centrum af Ålesund.

Vores hoteller i Ålesund

  • dobbelt værelse
    Rasmus Rønnebergsgate 4, 6002 Ålesund
    Book nu!
    First Hotel Atlantica er et lækkert hotel med personlig service. Hotellet blev renoveret i 2011 og ligger i hjertet af Ålesund - lige over for byens karakteristiske sund, Brosundet, med en fantastisk udsigt over fjorden og Sunnmørsalperne. Her finder du den berømte Jugendarkitektur og det karakteristiske sjøbu-miljøet, der ligger omkring byens sund. Ålesund er bygget på flere øer og har sø og hav på alle sider. Med sin unikke placering midt mellem fjorde, fjelde og hav er byen det perfekte...